zondag 28 juli 2013

'De gastvrije Stip aan de horizon'

Vandaag stonden Hans en Diana terecht in de schijnwerpers van het Dagblad van het Noorden. Immers, zij stellen hun huis - waar Kees Stip 23 jaar woonde - open voor het publiek tijdens het Kees Stipfestival Stip aan de horizon op zaterdag 31 augustus a.s. Klasse!

Dagblad van het Noorden, zaterdag 27 juli 2013
(klik op de afbeeldingen om deze te vergroten)
 
Programma
Het eerste deel van het Kees Stipfestival vindt plaats in het Theater van de Natuur aan de Dennenweg in Sellingen (aanvang 13.00 uur bij De Noordmee). Dit deel is gratis toegankelijk. Om ca.14.00 uur beginnen de optredens van dichters en zangers in het huis waar Kees Stip woonde aan de Veenweg 5 in Laudermarke. De entree hiervoor bedraagt € 5,00. Voor het programma zie hier.

Kaartverkoop
Kaarten kunnen vanaf donderdag 1 augustus worden gekocht bij de Oude Stelmakerij, Dorpsstraat 32 in Sellingen. Reserveren kan ook via taalschuur@hetnet.nl (onder vermelding van naam, adres, telefoonnummer en het gewenste aantal kaarten).
Tenzij de voorstelling is uitverkocht (het aantal kaarten is beperkt!), zijn op 31 augustus vanaf 13.30 uur nog kaarten verkrijgbaar aan de Veenweg 5 te Sellingen.